Alles over:

Beverwijk Levert

Beverwijk, kom samen in actie!

Zou het niet prachtig zijn als een fietsenwinkel uit Beverwijk zijn fietsen uitleent aan de pizza-bezorgzaak zodat u uw pizza’s kunt blijven bestellen? Of een bewoner van onze gemeente stelt zich samen met de buurman beschikbaar om de rozen van de bloemist met de bus van de sportzaak rond te brengen? LEV roept Beverwijkers op om juist nu samen met de winkeliers en restaurants de handen ineen te slaan. En dat kan door zoveel mogelijk ideeën én behoeften te lanceren op dit platform. Kortom, komt allen in actie!

Marktplaats voor ideeën

Deze website BeverwijkLevert is vooral bedoeld als een platform voor de vragen en ideeën. Noem het een Marktplaats voor de winkeliers in Beverwijk om elkaar een hart onder de riem te steken, te helpen om prangende vragen te kunnen stellen die de saamhorigheid kietelen. Zo komt het Winkelcentrum Beverwijk nog meer tot leven. En zo bouwen we een fundament voor na de crisis. Het is een opstap van een nieuwe manier van (samen)werken. Tussen alle winkeliers van Beverwijk. Want samen staan we sterk….

Lege loods of werkloze bus

De kans is natuurlijk groot dat veel winkeliers spullen willen langsbrengen bij een collega die dat nodig heeft. Maar die heeft daar net die dag wellicht geen ruimte voor. En ook is het handig als er op één paar specifieke plek spullen kunnen worden afgeleverd en opgehaald. Mogelijk zijn er bedrijven die over een grote loods beschikken en deze ter beschikking willen stellen? Of u heeft een (grote) bus die nu toch aan de kant staat en waar u winkeliers een enorme dienst mee kunt bewijzen? Laat het ons weten via de link naar ons platform!